Geile amateur loes87 (35)

Acties

Informatie

loes87 (35)

Bericht van loes87

Een heerlijke feestmaand. Kom je erbij? Lijkt me heerlijk. Houd van mannen met humor en goede zin. Ook houd ik van ervan me te misdragen, dat zal geen nieuwtje zijn. Lijkt het je leuk om kennis te maken, of heb je andere spannende ideeën?

Informatie over loes87

Naam: loes87
Leeftijd: 35
Woonplaats: Nederland
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Alles en drink graag Koffie en Water. Mijn hobbie(s): Plezier maken en vrijen. Mijn favoriete muziek is Werkelijk alles, maar rustig aan met de NL talige die staat onderaan de lijst. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Alle. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Te veel om op te noemen. en mijn favoriete plekje(s) zijn Alle plekjes van de wereld. Bij mannen val ik op hun ALLES. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Energiek en gek. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: Hmmm.. Mijn kutje. Mijn levensdoel is: Baby's maken :). Mijn levensmotto is: Even slikken en weer doorgaan.... Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Heb ik niet. Ben wel wat gewend.. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou